2014/02/02

Ale löytöjä!


Olen tehnyt hyviä ALE löytöjä (eli toiminut ALE haukkana), joten haluan jakaa muutaman teille.
Leopardikuvio on aina ollut enemmän tai vähemmän suosiossa ja nyt olen taas bongaillut sitä joka paikasta, varsingin kengistä. Kuitenkaan en ole onnistunut löytämään sopivanlaisia, vaan aina ovat jääneet kauppaan. Leopardikuvio on sellainen, joka helposti menee ns. yli tai on halvan näköinen. Tiedätte varmaan mitä takoitan.

I have found very good items on sale, so I want to show few of them. First these beautiful ballerinas. I've been looking leopard print shoes but haven't found the perfect, because usually it goes over the top or just looks cheap..


Nyt löytyi ihanat ballerinat, jotka kotiutuivat mukanani ja pääsivät yläbanneriinkin. Näissä ei ole normaali leopardikuosi vaan hillitympi versio, voisiko sanoa klassinen leopardi? Ihanuudet tulivat vastaan Le Marais -alueen bimba & lola  -liikkeessä. Merkki on ihan uusi tuttavuus, mutta näin nopealla ensitapaamisella vaikuttaa oikein hyvälle. Enemmän voitte käydä katsomassa tästä, siellä on nettikauppa, joka toimittaa myös Suomeen. Siellä näitä kenkiä oli vielä jäljellä, jos ihastuit.   

But now I found these beauties! This isn't the normal leopard print, it's more classical. I found these from Le Marais, bimba & lola shop. It's a new brand for me but seems very good. You can see their website here.


Kohtalo oli selkeästi pelissä näiden kenkien suhteen, koska myymälässä oli vain nämä kappaleet jäljellä ja juuri minun kokoa. Sitten kun kun sovitin, ne istuivat täydellisesti jalkaan ja myyjä kertoi, että ne ovat 70% alessa, kovin pitkään ei tarvinnut miettiä otanko ne. Todella hyvä löytö, tykkään kovasti! Mitä mieltä olet kuosista, hyvä vai huono?

I had very good luck, these were the last pair in store and it was my size. When I tried them on, they were perfect and also 70% sale, very good luck! What do you think about the print, good or not?


Etsinnässä on ollut iPadille suojakotelo, joka on siro ja helppo käyttää. Useat ovat hyvin massiivisia tai vetoketjulla varustettuja. Nyt löytyi kaikki kriteerit täyttävä yksilö ja lisänä oli myös suoja iPhonelle. Ostin tämän Printempsistä ja merkkinä on Carre Royal. Nahkasta valmistetut suojakotelot ihanan keväisessä värissä! Lähtöhinta oli 85 € mutta minä maksoin 12 €, hyvät kaupat vai mitä? Tästäkään merkistä en ollut aikaisemmin kuullut, mutta nyt kun katsoin niin kyseessä on jo 1950-luvulla alkunsa saanut ranskalainen merkki, joka valmistaa laadukkaasta nahkasta lompakoita ja laukkuja. Jos kiinnostuit niin lisää voit käydä katsomassa tästä. 

In my shopping list has been iPad cover that is slim and easy to use. now I found this from Printemps that fits to my criteria + also cover for iPhone. Brand is Carre Royal and it's made from leather, also the colour is nice. Normal price was 85 € and I paid only 12 € for both, good deal don't you think? If you're interested on the brand go here.

5 kommenttia :

  1. Hi Noor
    Thanks! I'm so happy to hear :) I'm your new follower too!

    Tanja

    VastaaPoista
  2. Great blog babe!! I'm your new follower on Bloglovin!

    Have a wonderful day:)

    xoxo
    Kelly

    http://www.we-heart-fashion.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hey!
      Thanks! So great to hear!
      Lovely monday evening to you :)

      Tanja



      Tanja

      Poista
  3. Hi girl! You have a nice blog and beautiful photo)

    WELCOM TO THE WORLD OF FASHION, DIY AND TRAVEL!)

    WWW.CENTRALSTREET.COM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi!
      Thank you! These comments keeps me continue to blog, for sure! :)
      Great monday! :)

      Tanja

      Poista