2014/01/31

Meikkipussin luottotuotteet



Hieman kosmetiikka asiaa. 
Yleensä jokaiselle naiselle muodostuu tietyt luottotuotteet. Ajattelin jakaa osan minun luotetuista.  
Olen testaillut tuotteita todella paljon, koska olen työskennellyt kosmetiikan parissa useita vuosia, joten vertailupohjaa löytyy jonkun verran.  

Here's some my favorite cosmetic products which I can always count on. I have tested many products, because I have worked in beauty business many years.


Vasemmalta oikealle:
1. Helena Rubinstein: Magic Concealer (sävy 2 medium) 
Ihan paras tuote sielmien alle ja muutenkin peittämiseen. Ei ole ihan edullisimmasta päästä, mutta kestää todella pitkään, koska tuotetta tarvitsee vain pienen määrän. Loppupeleissä tämä tulee edullisemmaksi kuin ostaa monta halpaa. IHAN HUIPPU! 

This is the best concealer ever under your eyes and to cover all! It last forever so the price doesn't seem so bad. THE BEST!

2. Make Up Store: Microshadow (sävy deadly)
Käytän tätä mattaluomiväriä kulmissa. Laitan sen Duroyn viistopäisellä kulmasiveltimellä. Tässä on todella hyvä kylmä ruskeansävy joka jättää luonnollisen lopputuloksen, varsinkin kun on tummat kulmat omasta takaa. Lisäksi sama sävy sopii tosi hyvin myös luomille.

I use this eyeshadow for my eyebrows, result is very natural especially if you have dark natural brows like I do.

Ripsiväri joka lähtee lämpimällä vedellä pois. Aikasemmin käytin aina vedenkestäviä, koska minulla on ne ripset jotka suoristuu samantien normaalilla ripsivärillä. Jossain vaiheessa se öljyllä poistaminen rupesi ärsyttämään silmiä, joten piti keksiä jotain muuta. Testailujen jälkeen päädyin käyttämään tätä, koska pysyy aina ja varmasti, eivätkä ripset suoristu. Pois peseminen on helppoa, koska liukenee helposti pois, eikä tarvitse hangata, eikä polttaa naamaa kuumalla vedellä!

Mascara which leaves in hot water very easily. Keeps your lashes curly and stays like waterproof mascara!

4. Guerlain: Terracotta 4 seasons (02 Sheer blondes)
Aurinkopuutereiden Rolls Royce! Tästä parempaa ei löydy!  Käytän aurinkopuuteria kesät talvet ja haluan että lopputulos on luonnollinen. Sen pitää olla matta, eikä mitään hohdetta tai kimalletta saa olla. Tämäkään ei ole ihan edullisin, mutta on todella riittoisa ja vaikka pohja alkaa tuotteessa näkymään niin  se ei murene, vaikka olisi laukussa mukana ja saa kolhuja (testattu on, kohta loppuu, apua!) IHAN MUST TUOTE!

The Rolls Royce of bronzing powders! You will not find better one. I use bronzing powder all year and result has to be natural. I don't like shimmers or glitters, it has to matt. It's not the cheapest but last a long time. MUST HAVE!


Tässä jotain ihon/ hiustenhoitotuotteita. 
Skin and hair products.

Ostin tämän täältä Ranskasta, joten en ole ihan varma onko samaa Suomessa saatavana.  Olen käyttänyt Biothermin Deo Pure Invisiblea ja se on ollut todella hyvä! Kuitenkin ajattelin testata jotain uutta, vaikka yleensä ne ovat olleet ihan hukkaostoksia. Tämä Vichy olikin positiivinen yllätys, se toimii! Voi olla että palaan takaisin Biothermiin, mutta onpahan joku toinenkin mikä on hyvä. Nyt on siis kaksi luottodeoa, tämä on ihme!

I have use Biotherm Deo Pure Invisible. It's very good but now I decided to test something else. Usually my tests are gone bad but not this time, this was very good!

Seerumi jota käytän aamuisin hoitovoiteen alle. Ihanan pehmeä koostumus, tasoittaa ihoa ja pienentää ihohuokosia. Tämän alle olisi Genifique-tiiviste täydellinen kumppani, mutta sitä ei nyt ole, valitettavasti. Minulla on aina oltava joku seerumi, ilman en osaa olla ja tätä tuotetta on mennyt jo useampi purkki ja hyväksi olen todennut. 

I always have to use serum, can't be without. I use this every morning under my cream, it's very soft and smoothes the skin and appearance of pores. It's very very good. 

Tuote on ihan uusi tuttavuus. Sattumalta löysin tämän Aroma-Zone liikkeen, osoite on 1 Rue de l'Arbalète, 75005 Paris. Sinne täytyy mennä uudestaan tutkimaan, koska kun kävin oli perjantai iltapäivä ja porukkaa oli ihan liika pienessä liikkeessä. Kuitenkin nappasin tämän avocadoöljyn, koska tuntui että naama kuivuu kasaan, varmaan vaikutti veden vaihtuminen jne. kuivumiseen. Avocadoöljy on helpottanut hurjasti, laitan sitä yöksi ja aamulla iho on ravittu, se imeytyy hyvin eikä jää tahmaiseksi. Liikkeestä vielä sen verran että siellä oli kaikki 100% luonnontuotteita ja oli vaikka mitä mahdollisuuksia tehdä itse omaa kosmetiikkaa. Olisipa Suomessakin tällainen liike, ihan varmasti olisi hitti! 

I found this Aroma-Zone store by accident. There was all 100% natural products and also possibility to make your own cosmetic. I have to go there another time to see more. I bought 100% avocado-oil, I use it as a night cream, so good and helps because my skin was very dry for some reason.

Minulla on luonnokiharat hiukset ja suoristan niitä usein, joten tarvitsen hyvät tuotteet avuksi. Lisäksi olen tarkka siitä että hiukset eivät jää raskaiksi tai tahmeiksi. Näissä tuotteissa on myös tullut testailtua vaikka mitä, mutta tämä on jäänyt käyttöön jo pidemmäksi aikaa. Laitan tuotetta pienen määrän pyyhekuiviin hiuksiin, levitys aloitetaan latvoista, sitten kuivaan ja suoristan. Hiuksista tulee pehmeät ja kiiltävät. IHAN MUST tuote varsinkin jos on luonnonkiharat ja kuivat vallattomat hiukset. 
Toinen luottotuote hiuksille, jonka unohdin kuvasta on Aussien 3 Minute Miracle Reconstructor tehohoito. Käytän sitä ns. normaalina hoitoaineena eli joka pesussa, ravitsee todella hyvin, mutta ei jätä hiuksia raskaiksi. Tämä on ihan lopussa enkä ole löytänyt täältä Aussien tuotteita, onko vinkkejä yhtä hyvään hoitoaineeseen?

The Best product for natural curly and dry hair. Doesn't leave your hair sticky, only soft and shiny!
Another MUST product for natural curly and dry hair (it's not in the picture) is Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor. I use it as an normal conditioner and it works very well,  also this doesn't leave your hair sticky, only shine and soft!


Viimeisenä ihan omaan kuvaan ansaitsi päästä Nivea Creme. Tuote jota käytän huulirasvana, kynsinauhavoiteena, tarvittaessa naamiona you name it! Joka ilta laitan sitä huuliin niin että ne on ihan valkoiset, olen saanut monet naurut kavereilta kun olen yökylässä, mutta on pakko laittaa kun aamulla huulet ovat niin pehmeät :) Hinta laatusuhde kohtaa tässä tuotteessa!

Last but not least it's Nivea Creme. You can use it so many ways. I but this every night and my lips are so soft in the morning.

As you can see when it comes to cosmetics I have lot of things to say, hope you had some good tips from these! And if you have any questions - ask, I do my best to help :)


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11627057/?claim=6qacv4n573f">Follow my blog with Bloglovin</a>

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti