2014/02/20

Alvar Aalto in Paris

So cute!

Alvar Aalto The designer - Riippuvalaisin A330S / "Kultakello"

Tarjoiluvaunut 901 ja 900

Valaisin A331 / "Mehiläispesä"

Bongasin Merci shopin Avec Sofién blogista ja kävin eilen katsastamassa sen. Eli kyseessä on liike jossa myydään muotia, design-tuotteita ja kodin pientavaraa, lisäksi siellä on ravintola ja kahvila. Oli kyllä vierailun arvoinen paikka ja aika meni hyvin kierrellessä. Se on liike jossa käy (ainakin nettisivujen mukaan) fashionistat ympäri maailmaa, nuoret ja ei niin nuoret, paikalliset ja opiskelijat. Eli ihan laidasta laitaan, ja liikkeen tarjontakin oli jokaiselle jotakin. Myynnissä oli myös Iittalan laseja sekä Alvar Aallon kirja jossa kerrottiin hänen tuotteistaan. Eli hyvin on Suomen design Ranskan kartalla! Lisäksi Aallon Kultakello valaisimia roikkui todella monessa kohtaa. Jos kiinnostuit niin käy kurkkaamassa lisää täältäP.S. Mehiläiläispesä ja muutama musta Kultakello ovat minun haluaisinniinkovasti-listalla.

I visit Merci store which sell fashion, design, household goods and there's also restaurant and café. People visits there all over the world and it's also popular place for locals. It was worth to visit, I really the place. There was also finnish design from Alvar Aalto, it shows in the pictures. If you got interested, see more hereP.S. Mehiläispesä and few black Kultakello (Golden Bell) are in Iwantsomuch-list.  
Pictures taken in Merci shop.

Bonton

Bonton

Ihan Mercin viereisessä kulmauksessa oli Bonton, liike joka myy lastenvaatteita ja kaikenlaisia muita tarvikkeita, esim. juhliin rekvisiittaa ja löytyi sieltä myös vanhemmille tavaraa. Ihanan iso liike, kolmessa kerroksessa ja esillepanot olivat kauniita. Olen eksynyt lastenvaateliikkeisiin, koska minusta tuli täti viikonloppuna. Olen ihan innoissani kierrellyt ihastelemassa vauvojen vaatteita ja tarvikkeita. Odotan niin kovasti, että pääsen näkemään pikku prinsessan! 

Next to Merci was this cute kids store Bonton. They are selling kids clothes and accessories but also there's something for adults. Their displays were so lovely. I have admired children's clothes and accessories because I became an aunt last weekend. I'm so happy and can't wait to see the little princess! 
Pictures taken in Bonton shop.


2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Moikka Anna!

      Joo, se oli oikein viihtyisä, ehkä täytyy mennä toisenkin kerran ja testata heidän kahvila tarjontaa, näytti aika hyvälle :)
      Mukavaa viikkoa!

      Tanja

      Poista