2014/02/28

Breakfast in Amsterdam Vol. 1










Ihana Amsterdam! Kaupunki sai paikan sydämessäni <3 Kanaalit olivat juuri niin kauniita kuin kuvittelin, ihmiset todella ystävällisiä ja he puhuivat todella hyvää englantia, joka on aina plussaa. Olen pyöräilyn suuri ystävä, joten mikäs sen parempi paikka harrastaa sitä kuin Amsterdam. Vuokrasin pyörän ja cruisailin sillä ympäri kaupunkia, eli jos olet menossa sinne niin suosittelen vuokraamaan, koska ehdottamasti paras tapa liikkua paikasta toiseen ja nähdä kaupunkia. Siellä on todella hyvät reitit pyöräilijöille, joten sekaan vain, jos ei tunnu liian hurjalle. Pyöriä ihastellessa tulikin ensi kesäksi projekti pimpmybike, oli jo mielessä viime kesänä, mutta nyt on pakko saada muutama kiva lisävaruste!

Amsterdamissa on paljon kivoja kahviloita ja ruokapaikkoja (ja tarkoitan ihan normaaleja kahviloita, se muu tarjonta ei ole minua varten). Hyviä vaihtoehtoja olisi ollut vaikka kuinka paljon, mutta muutamassa testasin aamiaista ja voin suositella lämpimästi. 
Ylimpänä on kuvia Yoghurt Barnista. Se on jogurttipaikka, jossa voi valita maustamattoman jogurtti laadun ja siihen täytteet, joko valmis version tai oman maun mukaan. Otin heidän valmiin Merry Berryn, jossa oli tuoreita mustikoita sekä vadelmia ja kyytipojaksi tuorepuristettu appelsiinimehu. Oli todella raikasta ja hyvää ja juuri sopiva, kun teki mieli hieman kevyempää! Lisää voit kurkata täältä. Se sijaitsee ihan Albert Cuyp Marketin vieressä, joka on 100 vuotta vanha kuuluisa markkinakatu, jossa on myynnissä ihan kaikenlaista edulliseen hintaan. Ostin sieltä ihanan korikassin, joka näkyy myös kuvissa -> oli jo tulevat picnikit mielessä! Jos mietit esimerkiksi viikonlopun reissukohdetta, suosittelen käymään Amsterdamissa, worth to visit! Olin reissussa yksin, joten näin naisena voin suositella myös yksin matkustavalle.


Lovely Amsterdam! The canals were so beautiful than I imagined and people were very friendly. I love biking so rent a bike and cruised around city. It's the easiest and best way to see the city. Admiring the bikes I was inspired to project pimpmybike for next summer.

There was many nice cafes and places to eat (and I mean normal coffee shops, others are not for me). I have few tips for breakfast. In the top is some pictures from Yoghurt Barn. It's a place were you can choose yoghurt with toppings. I chose from the list Merry Berry, had blueberries and raspberries and in addition also fresh squeezed orange juice, delicious and fresh, I recommend to visit! To see more check here. It was next to Albert Cuyp Market place, which is 100 years old market street and there's almost everything for sale at very cheap price. I bought the basket from there, which you can see from the photos -> picnik in my mind! So if you think some place to go for example for the weekend, I highly recommend Amsterdam, really worth to visit! I was there alone, so if you travel by yourself, I can recommend it as a woman.

Olen kysynyt luvan kuvaamiseen.
I asked permission to take photos.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti