2014/02/16

Cooking seafood risotto


Making of


Kerrankin tuli itse tehtyä ruokaa. Kokkailen vähemmän, koska syön enemmän salaatteja jne muita raakaruokia, hellaa käytän todella harvoin. Taas olin kaupassa ostamassa sushia, kun ajattelin että nyt pitää itse tarttua lastaan. Hetken mielijohteesta nappasin rasian mereneläviä ja päätin tehdä risottoa. En ole aivan varma tehdäänkö se basmatiriisiin vai mihin, mutta nappasin sitä matkaan ja tietenkin tulppaaneja!

For once I made dinner. Usually I don't cook because I like to eat salads and that kind of food. Again I was buying sushi but I decided to do something by myself. I bought seafood-mix and rice and made seafood risotto. And of course tulips!


Lopputuloksesta tuli yllättävän hyvää, vähän valkoviiniä sekaan ja voila! Valkoviinistä puheenollen, täällä on todella hyvä kun haluaa nauttia vain lasillisen, kaupassa on 25cl minipulloja ja hintakin on todella mini, vain 1,55€ kohtuullista sanoisin. Suomeen samanlaisia ja samaan hintaan, kiitos!

I was surprised, it turn out to be quite good, a little bit of white wine and voila! It's so good that here's 25cl wine bottle only 1,55€. It's perfect when you only want to have just one glass.


Jälkiruoaksi oli tuoretta ananasta ja Brietä. Nami nami! Herkuttelen tämän tyylisillä tuotteilla, koska olen ollut nyt yli vuoden herkkuttomalla, eli en ole syönyt karkkia, leivonnaisia jne. Joskus harvoin tekee mieli, mutta hyvin niistä karkeista ja herkuista irtautuu ja silloin kun tekee mieli herkutella niin ostan tuoreita hedelmiä, hyviä juustoja jne.. Tarkoitus ei ollut jättää herkkuja kokonaan pois, mutta kuukaudet vaihtuivat ja huomasin että en ollut syönyt niitä, joten ajattelin että pärjään ilmankin ja nyt on jo vierähtänyt yli vuosi. Mutta jos esim. syön jonkun mielettömän monen ruokalajin menun niin voin myös maistaa sitä jälkiruokaa, pelisilmää täytyy olla ;)


For desert I had fresh pineapple and brie. Delicious! I've been over a year without candies and delicacy and when I want some goodies I buy fresh fruits, good cheeses etc. I didn't decided advance that I'm going to be without goodies. Months just passed by and I realized that I haven't eaten any, so I thought I can be without.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti