2014/01/23

Paris Fashion Week 2014



Pariisissa on tällä viikolla menossa Paris Fashion Week the haute couture shows. Viikko alkoi sunnuntaina Diorin näytöksellä, paikkana Atelier Versace. Harmikseni hoksasin vasta maanantaina, että Fashion Week on alkanut, koska olisin halunnut mennä katsomaan Diorin näytöksen tunnelmaa. Joka päivä on ollut useita näytöksiä, mutta vain osaan kerrotaan osoite, lopuissa on teksti - See invitation - ja valitettavasti en ole saanut kutsuja :) Tänään osoite oli kerrottu Jean Paul Gaultierin näytökselle ja aikataulu oli sopiva, joten suuntasin 325 rue Saint-Martin, Paris 75003.  



Gaultier on tunnetusti shokeeraava suunnittelija, joten edustallakin näkyi monenlaista persoonaa ja erikoisiakin asuja. Oli kyllä mahtavaa olla kerrankin itse paikalla, kun on aina katsonut kuvia muotiviikoista netistä ja lehdistä. Vielä kun joku päivä pääsisi sisälle katsomaan näytöstä.


Vaikka en (vielä) sisälle päässytkään, niin oli mielenkiintoista olla seuraamassa, kuinka mustia autoja kaartoi paikalle ja valokuvaajat kuvasivat hullun lailla. Valitettavasti en tunnistanut henkilöitä, mutta oli pakko ottaa kuvia ja leikkiä paparazzia. Oli hauskaa! Jos te tunnistatte henkilöitä niin hieno homma, voitte kertoa ketä he ovat! 



Aikamoinen ammatti olisi olla valokuvaaja, joka kiertäisi tapahtumia ja odottaisi julkkiksien näkemistä. Suurin osa vain viuhahtaa autosta sisälle taloon ja kuva saattaa jäädä saamatta. Tänäänkin ulkona oli aika viileää ja vettä satoi vähän väliä. Minulla jo tuossa lyhyessä ajassa tuli hieman kylmä ja ne kuvaajat ovat melkein koko päivän ulkona kiertäen näytöksestä näytökseen, huh huh!


Tämä vaalea nainen joka nousee autosta on Catherine  Deneuve, hyvin tunnettu ranskalainen näyttelijä. Hänet tiedän, koska  kaikki hullaantuivat ja huutivat hänen nimeään. Lisäksi oli pakko kysyä vieressä olevalta mieheltä naisen henkilöllisyys, hän oli hieman ihmeissään kun en tuntenut naista. Odotin koko ajan, että autoista nousisi Anna Wintour, hänet olisin halunnut nähdä, mutta ilmeisesti hän ei ollut näytöksessä ollenkaan tai minä olin myöhässä.


Now it's Paris Fashion Week the haute couture shows. I got the address for Jean Paul Gaultier show, so I went there to feel the atmosphere. It was interesting to be there when black cars arrived and everyone was anxious to see who's getting out. Unfortunately I did't recognize anyone but still it was fun to play paparazzi and get some pictures! The blond woman in last picture who's getting out of the car is Catherine Deneuve, very famous French actress. I know her because everyone shout her name and also I asked details from a men next to me. I was waiting to see Anna Wintour, but I think she wasn't there at all or I was late.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti