2014/01/20

Bonjour! Vihdoinkin!


Pitkään olen miettinyt blogin perustamista, punninnut sekä hyviä että huonoja puolia, ja pohtinut kannattaako se. Kuten huomaattekin tulin siihen tulokseen, että perustettava se on. Ja nyt vihdoin ensimmäinen kirjoitus on julkaistu. Kuvakin jo kertoo, että voidaan nostaa tälle malja!

Sen verran kerron itsestäni, että olen kolmeakymmentä lähestyvä nuori nainen ja tarkoitukseni on jakaa tänne hetkiä elämästä ja kauniista asioista joita ympäriltämme löytyy. Kuten monilla naisilla, minullakin muoti, ruoka, kosmetiikka ja sisustaminen ovat intohimojani. Eli näitä asioita tulen käsittelemään täällä, vahvasti uskon näin. Hetkellisesti asun Pariisissa, joten tulen myös kirjoittamaan kaikkea Pariisiin liittyvää. Jos olet löytänyt tiesi tänne ja inspiroidut samoista asioista kuin minä niin toivon että viihdyt mukana!

p.s. Opettelen koko ajan näiden sivujen muokkausta, joten näin alkuun voi olla, että sivut eivät ole esteettisesti niin kauniit kuin haluaisin. Valokuvaus ja kuvien muokkauskin ovat tulleet uutena asiana elämääni, joten niitäkin opiskellaan koko ajan. Ei se mitään, viinikin paranee vanhetessaan, eikö niin ;)


I've been considering to start this blog for a long time and finally I decided to do it. We can raise a glass to this as you can see in the picture! I'm a young woman approaching thirty. My purpose is to share moments of life and all the beautiful things around us. Like most every woman, my passions are fashion, food, cosmetics and interior desing. So I'm sure that I'm going to write about those topics. Currently I live in Paris so I'm going to write about that also. If you find your way here and you get inspired all the same things as me, I hope you enjoy and stay with me! 
To let you know, I'm learning to edit these pages, so at first they might not look the way I wanted. Also I'm getting familiarize photographing and editing photos, practice makes perfect :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti