2014/03/27

Pastel color houses











Alue on niin värikäs ja kaunis, taloja löytyy joka sävyissä ja ne ovat aivan ihania! Perjantaisin Portobello Roadilla on markkinat ja kojuja on vieri vieressä. Myynnissä on kaikenlaista tavaraa ja vaatteita. Siellä voi tehdä hyviä löytöjä, mutta seassa on myös ihan krääsää. Kuten jo aikaisemmassa postauksessa kerroin, kahviloita ja ravintoloita löytyy alueelta paljon, joten kannattaa käydä niitä testailemassa. Jostain taisin myös lukea, että alueella on Lontoon paras hinta laatusuhde ravintoloissa. 

Camden Town jäi tällä reissulla käymättä (viimeksi kävin ja tykkäsin) mutta nyt aika oli rajallinen, joten täytyy ottaa se alue seuraavalla kerralla haltuun. Viikonlopun aikana ei kerkeä joka paikkaan, enkä tykkää siitä, että pitää juosta paikasta toiseen. Haluan ihan rauhassa tutkia paikkoja ja kierrellä ilman kiirettä. En näe siinä mitään järkeä, että kiirehditään nähtävyydestä/paikasta toiseen vain sillä, että kerkeäisi käymään mahdollisimman monessa paikassa. Haluan aistia kaupunkia ja paikallista meininkiä, mutta toki jokainen retkeilee tavallaan :) Oletko sinä matkalla nähtävyyksien perässä kulkija vai "chillailija" tyyppi? 

Tämä chillailija lähtee taas huomenaamuna viikonloppureissulle. Kohteena on Milano ja menen sinne ensimmäistä kertaa. Juuri ja juuri sain purettua laukun ja nyt jo pitää uusiksi pakata. Katsoin säätiedotusta ja näytti aika lämpimälle, joten voin pakata mukaan kevyttä vaatetta ja aurinkolasit :D  Onko antaa hyviä vinkkejä esim ravintoloista Milanossa?

The Notting Hill area is so beautiful. Lots of colorful houses in different shades, love them! On Fridays there's market in Portobello Road. There's almost everything for sale and you can make good bargains but also there's lots of cheapo stuff. Like I said in last post there's lots of good cafes and restaurants. I recommend to test them, because they are good value for your money. 

This time I didn't have time to go Camden City (last time I went there and like it) but next time then. I don't like to travel in rush and run from place to place just to see a lot of sights and places. My way is to check the places with time and without feeling that I need to hurry to the next place. But everyone has it's own way to travel :) Are you the type of person who has to see as many places as possible or are you the "chilling" type?

By the way I'm going to Milan tomorrow morning, it's my first time there. Just when I unpacked I have to pack it again, but I'm not complaining! Do you have some good tips for restaurants in Milan?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti