2014/03/10

Amazing Palais Garnier











Eilen olin katsomassa balettia Palais Garnierissa, kuten jo aikaisemmin kerroin. Se oli mielettömän kaunis sisältä kuten jo varmaan huomaattekin sen näistä kuvista. Se oli hyvin koristeellinen ja kultaa oli käytetty paljon. Kuvia oli helppo ottaa, koska juuri sinä päivänä se ei ollut auki vierailijolle, vain me esitykseen menevät olimme sisällä. Yleisesti se on auki päivittäin, joten suosittelen käymään sisällä ihastelemassa paikkoja, liput taitavat olla noin 10€.

Yesterday I was seeing a show in Palais Garnier. The building was so beautiful inside as you can see in pictures! It was very ornamental and lots of gold. In that day there was only people who was going to this show, so it was good to take pictures. Usually its open every day and it cost about 10 €. I recommend to go to see the building.  





Nämä kuvat ovat salista, joka oli todella pramea ja myös täynnä kultaa sekä punaista samettia, hyvin näyttävä kokonaisuus! Paikkani oli ensimmäisen kerroksen boxissa ja siitä oli todella hyvä näkyvyys lavalle. Esitys oli hieno, mutta dramaattinen, eli jos kaipaa pelkästään vaaleanpunaista tylliä niin en suosittele menemään :) On aina mahtavaa seurata kuinka tanssijat kertovat tarinaa omalla vartalollaan, lisäksi esityksessä oli erinomaista kärkityöskentelyä voin näin vanhana balettitanssijana sanoa ->lue satubaletissa ihan pienenä! :D Mutta kaiken kaikkiaan oli hieno kokemus olla katsomassa juuri tässä salissa, suosittelen menemään! Kannattaa varata liput ajoissa, koska ovat aika täyteen buukattuja. Niin ja aurinkoisen päivän kunniaksi päälläni oli mustaa ja ballerinat ensimmäistä kertaa jalassa :)

These pictures are from theater, it was very fancy! Lots of gold and red velvet. I was sitting in first floor box and it was very good place to see. The show was quite dramatic, so if you are expecting pink ballerinas I suggest not to go. Over all great experience, I recommend to go to see a show in this theater! It was sunny day and I was wearing black and those ballerinas for the first time :)



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti