2014/03/12

BUTTERFLY TWISTS




Ihan pakko esitellä vuosi sitten Tampereen Aukiasta ostamani balleriinat, koska ne ovat niin kätevät ja hyvät. Merkki on Butterfly Twists ja sen on perustanut neljä nuorta miestä Lontoossa vuonna 2007. Yritys sai alkunsa siitä kun yksi heistä vedon hävittyään joutui juhlimaan yön korkkareissa ja keksi illan päätteeksi jalat huutaen hoosiannaa, että naisille olisi helpotus vaihtaa mukavat balleriinat jalkaan, siitä lähti innovointi. Ihan hyvin ajateltu mieheksi ;) Ne ovat todella pehmeät ja mikä parasta ne tosiaan voi taittaa, laittaa pussiin ja ottaa käsilaukkuun mukaan. Ja juurikin pelastus silloin kun lähtee korkkarit jalassa liikkeelle eikä jaksa koko iltaa, mutta myös päivittäisessä käytössä ovat erinomaiset. Huomasin heillä olevan Lontoossa pari liikettä, joten joutuu vierailemaan ensi viikolla kun olen menossa sinne. Ei nimittäin ole tullut missään vastaan hankinnan jälkeen vaikka myyvät yli 30 maassa. Nettisivuilta löytyi muutamat kivan näköiset, joten jos niitä kävisi sovittamassa, mutta huomasin että sivuilta voi myös tilata! Suosittelen katsomaan sivut TÄÄLTÄ ja jos löytyy mieleiset suosittelen tilaamaan iltojen pelastukseksi :) Onko merkki tuttu sinulle?

p.s. tänään tulee kolme kaveria kylään ja ovat maanantaihin asti. Tyttöjen juttuja viinilasin ääressä, parasta! Ja kelikin on kohdillaan :)

I have to introduce you my ballerinas which I bought an year ago. Brand is Butterfly Twists and it was founded by four young man 2007 in London. It got started when one of these guys lost a bet and he had to party all night long in high heels. After partying he tough that it would be so easy if women could switch to ballerinas after long night. Quite clever man ;) You really can fold them, but them in bag and then in to your handbag. I love these shoes because they are so soft and comfortable, also in everyday use. I noticed that they have few stores in London so have to visit next week when I'm going there. You can see the page HERE, they ship Internationally, so if you find perfect pair I recommend to order to rescue you after long night in heels :) Are you familiar with this brand?

p.s. my three friends are coming tonight and stay here till Monday. Girls talk and wine, can't be any better! Also the weather is perfect :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti